Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Cookie navn Varighed Bruges til
_ga2 2 år Bruges til at skelne unikke brugere fra hinanden
_gid 24 timer Bruges til at skelne brugere fra hinanden
_gat 1 minut Bruges til at justere google analytics forespørgslerne
_gac_  90 dage  Gemmer den trafikkilde eller kampagne, som har ført den besøgende til netstedet. Cookien sættes, når javascript biblioteket afvikles og opdateres hver gang, der sendes data til Google Analytics. (Google Analytics Cookie Policy)

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du registrerer dig som bruger via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt din færden på vivileuropa.dk domænet.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles disse i overensstemmelse med det specifikke formål. Formålet og behandlingen er altid defineret i vores privatlivspolitik eller i det givne samtykket.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 Videregivelse og periode for opbevaring af tredjepart cookies

Data om din brug af websitet anvendes til målretning af hjemmesidens indhold. I den forbindelse, videregives data til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der her er tale om, samt opbevaringsperioden, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

 

Videregivelse og periode for opbevaring til Vi Vil Europas underleverandører

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af nogle typer data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det og klargøres i Privatlivspolitikken på www.vivileuropa.dk. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes, se mere i privatlivspolitikken på www.vivileuropa.dk.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Vivileuropa@vivileuropa.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1.th.
1970 Frederiksberg C
Telefon: 33 141 141
CVR:46113128
Email: vivileuropa@vivileuropa.dk