EU i hele Danmark

Mød de danske partier til højaktuelle Europapolitske debatter i hele Danmark når Vi Vil Europa rejser landet tyndt med 80 debatarrangementer

Mød Kandidaterne

Mød de danske kandidater til Europa-Parlamentsvalget 2024. Vi bringer debatter på tværs af blokkene og inviterer Danskerne helt tæt på de næste MEP'ere

Politik i centrum

Kom helt tæt på fremtidens politik. Vi sætter politik i centrum. Fra energiunion til skattely. Fra migrationskrise til landbrugspolitik. Hvordan skal fremtidens Europa se ud?

Vi Vil Europa

Sammen med de danske partier tager vi kandidaterne til Europa-Parlamentsvalget 2024 med på en spændende rejse gennem Danmark. Vær med til at forme Europas fremtid, når vi bringer de vigtigste spørgsmål direkte til dig. Gå ikke glip af chancen for at engagere dig og påvirke EU's kurs!
Mød kandidaterne når vi debatterer EU i Danmark
Møde de danske partiers kandidater til Europa-Parlamentsvalget 2024 sammen med Vi Vil Europa. Kom helt tæt på fremtidens Europapolitik når vi bringer EU-debatten direkte til danskere i alle kroge af landet. 

Med mere en 80 arrangementer inviterer vi Danskerne helt tæt på de næste MEP'ere til debat om fremtidens Europa. Vi sætter politik i centrum og debatterer alt fra energiunion til landbrugspolitik, fra migrationskrise til skattely.

Hvordan skal fremtidens Europa se ud?
Vi Vil Europa - vil du med?

Arrangementer

Uenig om meget men enige om fælles løsninger

Partiernes EU Politik

Socialistisk Folkeparti

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut.

Venstre

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut.

Socialdemokratiet

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut.

Konservativt Folkeparti

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut.

Radikale Venstre

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut.

Moderaterne

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut.
Vi Vil Europa - vil du med?

Få besøg
af Vi Vil Europa
Dit Europavalg!

Vi Vil Europa besøger hele Danmark. Vil du være med til at sætte fokus på Europa-Parlamentsvalget på din skole, dit arbejde, din by eller har du andre gode idéer? Så kontakt os og bliv en del af noget større.

Hvad er det nu det handler om?

Europa-Parlamentsvalget i 2024 står for døren, og din deltagelse er afgørende for at forme fremtidens Europa.
Europa-Parlamentet er en af de grundlæggende institutioner i Den Europæiske Union, og det repræsenterer direkte Europas borgere. Ved at stemme deltager du aktivt i demokratiet og medvirker til at forme de politiske retninger, der vil påvirke os alle.
Europa-Parlamentet er den lovgivende gren af Den Europæiske Union og fungerer som en repræsentation for EU's borgere. Det er sammensat af medlemmer, der vælges direkte af borgerne i EU's medlemslande.

Medlemmer af Europa-Parlamentet (MEP) spiller en afgørende rolle i lovgivningsprocessen på europæisk niveau. De deltager i udformningen af lovgivning ved at diskutere, ændre og stemme om forslag.
Læs mere om hvad det nu er vi stemmer om? Hvad er Europa-Parlamentet egentlig? Hvorfor er det vigtigt at du stemmer? og hvordan stemmer man så?
Hvad handler det om?

SENESTE VALG 2019

Husk at stem!

Ved seneste Europa-Parlamentsvalg i 2019 var det 66% af de stemmeberettigheder der stemte til EP-valg. Det er betydeligt mere end de gennemsnitlige 50,6% i hele EU. Det er vigtigt at så mange som muligt deltager, vi håber derfor på endnu højere stemmedeltagelse i 2019 - Husk at stem!
EU gennemsnit
Lorem Ipsum Dolor
50,6%
Danmark
Lorem Ipsum Dolor
66%
Når du stemmer til Europa-Parlamentsvalget i Danmark, deltager du i valget af danske repræsentanter til Europa-Parlamentet. Danmark sender en delegation af medlemmer til Europa-Parlamentet baseret på den danske befolknings stemmer.
De valgte medlemmer repræsenterer danske interesser og deltager aktivt i udformningen af EU's lovgivning. Dette valg giver dig mulighed for at påvirke Europas politik og sikre, at dine bekymringer og værdier bliver repræsenteret på europæisk niveau.

Se med fra debatterne

Oplev engagerede kandidater dele perspektiver og ideer, der strækker sig ud over politiske skel. Velkommen til en platform, hvor dine tanker og engagement gør en forskel.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram