I forbindelse med Europa-Parlamentsvalget i 2024, tager Europabevægelsen på Danmarksturné med valgdebatter. I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne besøger vi undervisningsinstitutioner og andre samlingspunkter med livlige og spændende arrangementer.

Inden EU-valgdebatterne tilbyder Europabevægelsen at facilitere workshops, som forbereder eleverne på valgdebatten og dermed klæder dem bedre på til debatten. Det gør vi med emner som: Hvad er EU, hvordan påvirker EU vores hverdag og hvorfor er det vigtigt at stemme den 9. juni. Disse workshops laves med støtte fra Tuborg Fondet og Erasmus+.

Se mere på Together EU her.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består af 705 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Ansvaret for indholdet er alene Europabevægelsens.

Alle arrangementer

No event found!
Prev Next
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram