Debatarrangement - Aarhus Universitet

VÆR MED, når Europabevægelsen og ni partier varmer op til Europaparlamentsvalget den 9. juni 2024, med en turné rundt i Danmark.

I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne besøger vi de danske universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, med livlige og spændende arrangementer. Du får muligheden for at møde spidskandidaterne til Europaparlamentsvalget, og stille dem alle de skarpe spørgsmål som du brænder inde med.

Den 19. marts, besøger vi Aarhus Universitet, hvor vi i samarbejde med Politologisk forening afholder en spændende debat, der sætter fokus på aktuelle EU-emner.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at forme fremtidens Europa.

Det vil være let forplejning til debatten.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Til debatten deltager Ludvig Goldschmidt (EL), Magnus Ulf Flensborg (SF), Mathias Niebuhr (S), Sigrid Friis (RV), Stine Bosse (M), Ulla Tørnæs (V), Niels Flemming Hansen (KF), Henrik Dahl (LA) og Magnus Bigum (DD). 

Du tilmelder dig debatten nedenfor.

Date

19 mar 2024

Time

18:15 - 20:00

Lokation

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C
Arrangement typer

Arrangør

Vi Vil Europa

Øvrige arrangører

Europabevægelsen
Enhedslisten
SF
Socialdemokratiet
Radikale Venstre
Moderaterne
Venstre
Konservative Folkeparti
Liberal Alliance
Danmarksdemokraterne

Alle arrangementer

No event found!
Prev Next
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram