Debatarrangement - Danske Bank Roskilde

VÆR MED, når Europabevægelsen og ni partier varmer op til Europaparlamentsvalget den 9. juni 2024, med en turné rundt i Danmark.

Derfor inviterer vi dig til en særlig begivenhed hos Danske Bank i Roskilde, d. 9. april kl. 16.00-17.30, hvor vi sætter fokus på EU-politik, demokrati og borgerdeltagelse.

Til debatten deltager en kandidat fra Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Konservative Folkepartiet, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne, der alle stiller op til valget. Du får muligheden for at være med og stille spørgsmål til kandidaterne, og bliv en del af den spændende debat, der er med til at skabe et stærkere og mere repræsentativt Europa.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Da der er et begrænset antal pladser, er det vigtigt at du tilmelder dig debatten nedenfor.

Til debatten deltager Ludvig Goldschmidt (EL), Kira Marie Peter-Hansen (SF), Magnus Barsøe (S), Anne Sophie Callesen (RV), Stine Bosse (M), Torsten Holbek (V), Helle Laursen Petersen (KF), TBA (LA) og Kristoffer Storm (DD). 

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt projektleder Signe Møller Preisler på følgende mail: smp@europabevaegelsen.dk

Date

09 apr 2024

Time

16:00 - 17:30

Lokation

Danske Bank Roskilde
Stændertorvet 5, 4000 Roskilde

Region

Sjælland og øer
Arrangement typer

Arrangør

Vi Vil Europa

Øvrige arrangører

Europabevægelsen
Enhedslisten
SF
Socialdemokratiet
Radikale Venstre
Moderaterne
Venstre
Konservative Folkeparti
Liberal Alliance
Danmarksdemokraterne

Alle arrangementer

No event found!
Prev Next
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram