Debatarrangement - Københavns Universitet Amager

VÆR MED, når Europabevægelsen og ni partier varmer op til Europa-parlamentsvalget den 9. juni 2024, med en turné rundt i Danmark.

I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne besøger vi de danske universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, med livlige og spændende arrangementer. Du får muligheden for at møde spidskandidaterne til Europaparlamentsvalget, og stille dem alle de skarpe spørgsmål som du brænder inde med.

Den 17. april besøger vi Københavns Universitet Amager, hvor vi i samarbejde med Juridisk Diskussionsklub, Foreningen Retskraft og Foreningen Argument afholder en spændende debat, der sætter fokus på aktuelle EU-emner.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at forme fremtidens Europa.

Det vil være let forplejning til debatten.

Se mere på Together EU her.

Kort om Europa Parlamentet  
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består, efter valget, af 720 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Til debatten deltager Per Clausen (EL), Kira Marie Peter-Hansen (SF), Magnus Barsøe (S), Sigrid Friis (RV), Stine Bosse (M), Marianne Lynghøj (V), Niels Flemming Hansen (KF), Henrik Dahl (LA) og Kristoffer Storm (DD). 

Debatten vil foregå i Forelæsningssalen Nanna Berg på Det Juridiske Fakultet.

Du tilmelder dig debatten nedenfor.

Ansvaret for indholdet er alene Europabevægelsens.

Date

17 apr 2024
Afholdt

Time

17:00 - 18:45

Lokation

Københavns Universitet Amager
Karen Blixens Vej 8, 2300 København - Forelæsningssalen Nanna Berg på Det Juridiske Fakultet
Arrangement typer

Arrangør

Vi Vil Europa

Øvrige arrangører

Europabevægelsen
Enhedslisten
SF
Socialdemokratiet
Radikale Venstre
Moderaterne
Venstre
Konservative Folkeparti
Liberal Alliance
Danmarksdemokraterne

Alle arrangementer

No event found!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram