Unge-workshop - SOSU H København

I forbindelse med Europa-Parlamentsvalget i 2024, tager Europabevægelsen på Danmarksturné med valgdebatter. I samarbejde med Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Moderaterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Danmarksdemokraterne besøger vi undervisningsinstitutioner og andre samlingspunkter med livlige og spændende arrangementer.

Inden EU-valgdebatterne tilbyder Europabevægelsen at facilitere workshops, som forbereder eleverne på valgdebatten og dermed klæder dem bedre på til debatten. Det gør vi med emner som: Hvad er EU, hvordan påvirker EU vores hverdag og hvorfor er det vigtigt at stemme den 9. juni. Disse workshops laves med støtte fra Tuborg Fondet og Erasmus+.

Se mere på Together EU her.

Kort om Europa Parlamentet
Den 6.-9. juni 2024 stemmer europæerne for at vælge de politikere, der skal forvalte borgernes holdninger de næste fem år. Europa-Parlamentet består af 705 medlemmer, der alle er folkevalgte politikere, med repræsentanter fra alle EU-lande. I Danmark skal vi vælge 15 politikere til Europa-Parlamentet. Det er de 15 politikere, der de næste fem år skal varetage Danmarks interesser i EU.

Ansvaret for indholdet er alene Europabevægelsens.

Date

18 apr 2024
Afholdt

Time

11:00 - 11:30

Lokation

SOSU H, København
Skelbækgade 1, 1717 København V
Arrangement typer

Arrangør

Vi Vil Europa

Øvrige arrangører

Europabevægelsen
Enhedslisten
SF
Socialdemokratiet
Radikale Venstre
Moderaterne
Venstre
Konservative Folkeparti
Liberal Alliance
Danmarksdemokraterne

Alle arrangementer

No event found!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram